Interieur op maat

Het mag echt af zijn? Dan biedt Casa Nova Vastgoedstyling het ‘interieur op maat’ pakket aan. Een pakket volledig op maat van jouw specifieke wensen en ideaal voor projecten die zich in het high-end segment wensen te profileren.

Een te verkopen woning staat er veelal leeg, zielloos en zonder karakter bij. Zelfs nieuwbouwwoningen en modelwoningen ondervinden nadelen van de leegte en een gebrek aan woonsfeer. Het inrichten van deze woningen geeft potentiële kopers meteen inzicht in de verschillende mogelijkheden en zorgt ervoor dat hij of zij zich meteen thuis voelt.

Casa Nova Vastgoedstyling is expert in échte, kwalitatieve interieurs die je pand het juiste cachet geven. Een bed waar je op kunt zitten, een tafel waar je aan kunt schuiven. Elk pand hoort in een bepaald segment en bij een hoger segment moet de styling echt af zijn. Ontdek meer en maak een afspraak om een offerte op maat te ontvangen.

mix, exclusieve interieurs, huur een luxe interieur, casa nova vastgoedstyling bv
Hoe gaan we tewerk?
Stap
Huur een interieur
Stap
Levering
Stap
Plaatsing
Stap
Styling
Stap
Fotoreportage
Stap
Verkoop
De herinnering aan de eerste samenwerking met Casa Nova staat me nog levendig voor de geest: een appartement in de Paul Parmentier- of Leopoldlaan dat al ruim een jaar te koop was… Ik geloofde echt in het pand, zag zijn potentieel. Er waren veel bezoeken maar de inrichting was maar een allegaartje. Plots kwam de eigenaar met het idee van een restyling op de proppen. Ik was heel benieuwd want er was toen nog geen sprake van zoiets. Nadat het team van Casa Nova zijn creativiteit op het appartement had botgevierd, zag het er - én dit zonder verbouwingswerken - supergezellig en quasi nieuw uit. En het werd in een mum van tijd verkocht! Sindsdien raad ik mijn klanten steeds aan om contact op te nemen met Barbara en haar team. En zij die mijn raad opvolgen, hebben het geweten want hun slaagkans op verkoop schiet meteen de hoogte in. Zowel mijn klant als ikzelf zijn tevreden! De prijs-kwaliteit zit goed en het budget dat je dient te investeren is haalbaar. En al zeker als het opbrengt! Ik adviseer mijn klanten nooit iets waar ik zelf niet achter sta maar met Casa Nova zitten ze gegarandeerd op rozen!
Tine - Immo Boutique