Formule €2000

Casa Nova Vastgoedstyling weet het als geen ander – een geslaagde inrichting doet verkopen. De waarde van je woning kan aanzienlijk toenemen door het inzetten van stijlvolle meubelen en door de juiste sfeer te creëren. 

De Casa Nova garantie? Je hoeft enkel je favoriete pakket te selecteren en verder hoef je niets te ondernemen. Wij plaatsen en stylen de meubelen binnen jouw project op de afgesproken datum. We zorgen meteen voor een professionele fotoreportage en bezorgen deze binnen de 24 uur na aflevering.

Wat biedt Casa Nova in het pakket €2000? Wij richten de leefruimte, keuken, 1 slaapkamer en badkamer in met een stijlvol geselecteerd meubelpakket bestaande uit 2 stijlen: Urban Chique & Uptown Scandi

Casa Nova Vastgoedstyling zorgt voor een oplossing om jouw project vlotter te verkopen. Dankzij ons meubelverhuur pakket van €2000 zal jouw woning sneller verkopen. Benieuwd naar ons €2000 pakket? Dan richten we je graag onze folder per e-mail. Klik op het pakket €2000 om deze te ontvangen of doe meteen een aanvraag via ons contactformulier.

Hoe gaan we tewerk?
Stap
Huur een interieur
Stap
Levering
Stap
Plaatsing
Stap
Styling
Stap
Fotoreportage
Stap
Verkoop
We verkochten een prachtappartement in Spanje. De klant had echter geen tijd om naar Spanje te vliegen en daar meubilair te kiezen. Daarom zochten ze een betrouwbare partner in België die hen kon begeleiden en ook de levering en inrichting ter plaatse kon regelen. Ze vonden deze partner bij Casa Nova. Na een geslaagd gesprek en het maken van de nodige keuzes in België, ging Barbara ter plaatse en zorgde dat alles tijdig geïnstalleerd en aan-gekleed was. Onze klant kon kort daarna zorgeloos genieten van zijn gloednieuwe én uiterst gezellige appartement.
Casaspanje