Formule €1500

Casa Nova Vastgoedstyling biedt iedereen de mogelijkheid aan om een interieur te huren om zijn woning aantrekkelijk in te richten voor verkoop. We ontwikkelden hiervoor 'paketten' waaronder het ‘huren aan €1500’ pakket.

Bij dit pakket bepaal je zelf welke stijl je huurt. We bieden deze interieurstijl aan om jouw leefruimte volledig aan te kleden. Dit pakket is  volledig gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de markt door onze vastgoedstylisten van Casa Nova.

Het pakket bestaan uit een hedendaagse stijl met Scandinavische toetsen, kortom een passe-partout met naturelle houtsoorten met zandkleurige stoffen & stijlvolle zwarte accenten. Een geslaagd interieur verzekerd.

Er is voor ieder wat wils bij Casa Nova Vastgoedstyling! Hebben we alvast je interesse gewekt om ons meubelverhuur pakket van €1500 te huren? Dan richten we je graag onze folder per e-mail. Klik op het pakket €1500 om deze te ontvangen of doe meteen een aanvraag via ons contactformulier.

Pakket 1500 Casanova Vastgoedstyling, betaalbare inrichtingen
Hoe gaan we tewerk?
Stap
Huur een interieur
Stap
Levering
Stap
Plaatsing
Stap
Styling
Stap
Fotoreportage
Stap
Verkoop
"Het vertrouwen dat we van bij de aanvang in Casa Nova hadden, is na talrijke samen-werkingen alleen maar sterker geworden. Hun professionele aanpak zorgt steeds weer voor een fantastisch resultaat waardoor onze projecten echt ‘af’ zijn. Wij zijn supertevreden!"
New Castel