Op zoek naar nieuwe trends en collecties

— 09 / 11 / 2017

Meubelbeurs Brussel 2017                                                       

Ik had M&O al twee keer moeten missen dit jaar gezien de drukte in het bedrijf en was hoe dan ook van plan 1 beurs mee te pikken. Brussel is het geworden. Beter laat dan nooit.

Bij het verhuren van interieurs is het voor ons van belang dat we op de hoogte blijven van de nieuwe collecties en trends. Uiteraard moeten wij steeds inrichten met het oog op het grote publiek, maar de juiste doelgroep bereiken is even belangrijk. Voor specifieke projecten mogen we wel wat verder gaan met materialen, kleuren en stoffen en dat hebben we gevonden op de beurs.

Het concept 'Low Dining' by Passe Partout liet onze creativiteit meteen opflakkeren. Het concept is reeds ingeburgerd bij de grote Italiaanse designmerken maar het Belgisch meubelmerk Passe Partout heeft hierop een betaalbaar en toch een kwaliteitsvol antwoord klaar. Het idee "loungen" aan de eettafel zal voor menig Bourgondiër een godsgeschenk zijn!

De rijke stoffen zijn wel nog steeds een leidraad in de collecties. Met name donkergroen fluweel gecombineerd met messing/goud. Bij de meeste merken vinden we kussens, plaids of ganse zetels in deze rijke stoffen terug. Diverse groenschakeringen kleuren het algemeen beeld van de meubelbeurs. Stiekem hou ik er echt van. Grote muren met tropisch behang, gouden armaturen en gezellige zetels gedecoreerd met een overdaad aan kussens en poefs, daar kan ik me echt wel in vinden. Er wordt een kleine Jane in me gewekt...

Wonen betekent ook Leven. Creatief zijn....  Functionele salontafels en speelse bijzettafels in verschillende materialen laten het toe te spelen met je eigen interieur. Ook wordt er al rekening gehouden met het nieuwe trendkleur voor 2018. Mijn vorige blog gaat hier dieper op in. We zien het vooral in de decoratie maar ook ganse hoeksalons duiken op.

Dus hou ons in de gaten. In de loop van komend voorjaar komt heel wat nieuws hier getoond binnen!! Maak gerust een afspraak om onze showroom te bezoeken!!

Tot gauw,

Barbara