Klein maar fijn

— 08 / 10 / 2021

Enkele handige tips & tricks voor het inrichten van kleine ruimtes en/of appartementen

Anno 2021 is groot en vrijstaand bouwen al lang niet meer de regel. Klein en compact wonen is een hot topic & zullen we ook in de toekomst vaker en vaker zien. Bij een tweede verblijf aan zee, is het een goed idee om je inrichting vanuit een creatieve hoek onder de loep te nemen. Benieuwd hoe je dit best aanpakt? Let's spill the tea!

Meubelstukken met een twist
Om een compacte ruimte optimaal te benutten is het de kunst om creatieve meubelstukken uit te kiezen. We zetten enkele multifunctionele pareltjes op een rijtje

  • Een zetelbed. De laatste weken konden we veel van onze klanten bekoren met dit comfortabele en fijne stuk. Een sofabed combineert het optimale zitcomfort van een zetel, maar kan in 1 vlotte beweging omgebouwd worden tot een extra tweepersoonsbed. Ideaal om een onverwachte sleepover te ontvangen of om in te zetten bij het verhuren van je tweede verblijf, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  • Ook een eettafel kan een moeilijk stuk zijn om te integreren in je woonruimte. Heb je niet zo veel plaats maar ontvang je toch graag gasten voor een gezellig diner? Dan biedt een uitschuifbare tafel de perfecte oplossing. We hebben modellen in 120/160x80 of 180/240x90, opnieuw super makkelijk om aan te passen aan de nood van het moment.

  • En ken je de drop lounge poefjes van onze Casa Nova Lifestyle Collection al? Deze poefjes zijn super multifunctioneel in te zetten! Schuif ze bij tijdens aperomomenten, aan een bureau of zelfs aan de eettafel! Door het rugsteuntje heb je extra zitcomfort én ze zijn volledig te personaliseren in verschillende stofjes of kleuren.

  • Onze volgende gouden tip? Denk eens na over een zitbank aan de muur in plaats van stoelen. Werk met een zitkussen op maat (van onze Casa Nova Lifestyle Collection) en voeg enkele leuke sierkussens toe voor extra gezellige (ontbijt)momenten.

  • En Last but not least, modulaire zetels! We kunnen de voordelen hiervan niet genoeg benadrukken. Met een sofa die bestaat uit verschillende modules kan je volledig zelf de opstelling bepalen en kan je dus zelfs in de moeilijkste of kleinste ruimtes je perfecte sofa samenstellen. Live your Life in Style...

Deze tips geven alvast wat stof tot nadenken, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alle struikelblokken wat betreft kleine ruimtes makkelijk op je eentje te overwinnen zijn.
Loop je nog vast op bepaalde vragen?

Maak gerust een afspraak met een van onze interieurdesigners. Zij hebben een perfect ruimtelijk inzicht en maken er hun specialiteit van om alles én meer uit jouw ruimtes te halen ! Stuur ons een mailtje via info@casanova-vastgoedstyling.be