Nieuwe Molens Gent

Casa Nova Vastgoedstyling richt in dit prachtig project het modelappartement in voor partner Oryx Projects. Het ruime appartement met 3 slaapkamers kijkt uit op het water en ligt op een boogscheut van het centrum van Gent. Wij kozen hier voor een zacht interieur met karaktervolle toetsen en natuurlijke materialen.

Het gebouw NIEUWE MOLENS maakt deel uit van Tondelier, een uniek nieuwbouwproject in Gent, enig in zijn soort in Europa. In het rode bakstenen gebouw, gelegen aan het water in de Gasmeterlaan, zijn 51 lofts/appartementen te koop vlakbij hartje Gent.

De locatie van Nieuwe Molens Gent spreekt tot eenieders verbeelding. Bewoners kijken hier uit op water én/of de 2e grootste groene long van Gent. De hoogste verdiepingen genieten bovendien van een adembenemend zicht op de torens van Gent.

De voormalige meelfabriek maakt deel uit van het roemrijke verleden van Gent. Het gebouw deed jaren dienst als graanverwerkend bedrijf. De monumentale voorgevel, beschermd als bouwkundig erfgoed, wordt in glorie van weleer hersteld. De bestaande en nieuwe architectuur worden hier zorgvuldig met elkaar verweven.

de nieuwe molens gent, etnische keuken, lounge interieur, design interieur, propertystyling, casanova vastgoedstyling
casanova vastgoedstyling, style your property, huur een luxeinterieur
design interieur, eettafel met design stoelen, casa nova vastgoedstyling
design kantoor, casanova vastgoedstyling, huur een luxeinterieur