Willemen Real Estate

Over Willemen Real Estate

Willemen Real Estate is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen van 10 tot 100 wooneenheden. Daarnaast bouwen wij onze ervaring uit met mixed-use projecten (retail, woningen, PPS, serviceflats,...) en kantoorgebouwen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen, maar we zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Ons bedrijf werd in 2001 opgericht onder de naam BCS Investissement. Sinds 2011 werd dat Willemen Real Estate. Samen met de aannemingsbedrijven binnen Willemen Groep zorgt Willemen Real Estate over heel België voor de ontwikkeling en uitvoering van kwalitatieve en energievriendelijke appartementsgebouwen en wooncomplexen op mooie locaties en aan aantrekkelijke prijzen.

Andere projecten die tot onze scope behoren zijn PPS-projecten en serviceflats. Een klantgerichte aanpak en doorgedreven samenwerking met makelaars zorgen ervoor dat we de eisen en verwachtingen van onze klanten probleemloos kunnen inlossen. Onze medewerkers binnen projectontwikkeling volgen hun dossiers van A tot Z op, wat resulteert in een tijdige, kwaliteitsvolle en vlotte afwerking van onze projecten.

Willemen Real Estate maakt deel uit van Willemen Groep, de grootste familiale Belgische bouwgroep. Willemen Groep heeft meer dan 2.000 medewerkers en creëert daarnaast een indirecte tewerkstelling voor een veelvoud hiervan. Over alle filialen heen worden verschillende indrukwekkende projecten gerealiseerd die samen een jaarlijkse omzet van 680 miljoen euro vertegenwoordigen.