Arkade Wonen

Uw eigen droomwoning.

U bent klaar voor een eigen woning, uw droomwoning.
Bouwen of renoveren?

Helaas: u wéét dat de realisatie van zo’n totaalproject een hoop stresserende en energieverslindende beslommeringen met zich meebrengt. Onaangename verrassingen zijn nooit veraf. En daar hebt u géén zin in. “Gelijk hebt u”, vinden we bij Arkade Woonprojecten. 

Doordacht. Anders. Beter.

Daarom creëren we instapklare, luxueuze woningen, die u nergens anders vindt. We nemen het hele bouwproces voor onze rekening, van concept tot en met afwerking. Voor u blijft er eigenlijk maar één ding over: uw intrek nemen en genieten van uw nieuwe thuis.

Hoe doen we dat?

We gaan radicaal voor een doordachte aanpak, van start tot finish(ing touch).

“En toen was er (dag)licht, óveral!” Het is duidelijk: onze architecten houden van lichtovergoten leefruimtes. Ze trachten “het buiten” zo veel mogelijk naar “binnen” te brengen, met behulp van grote glaspartijen en open structuren.

Ze creëren in elke woning ook ingenieuze, polyvalente vertrekken, die aanpasbaar zijn aan uw evoluerende noden. Zo biedt uw thuis u bij aankoop al voldoende “groeiruimte”, in alle creativiteit.

Energiezuinig wonen is een mùst, vandaag. Daarom zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van comfort, want hoge energierekeningen zijn verleden tijd.

Perfectie. Dat is wat we eisen van het afwerkingsniveau van onze woningen. Omdat we wéten wat u verlangt. En omdat we met minder zélf niet tevreden zouden zijn.

Welkom bij Arkade. We wensen u veel kijkplezier!