Een thuis iets verder weg van huis.

— 23 / 04 / 2021

Maandag 19 april 2021. De dag waarop de landsgrenzen eindelijk weer open mochten. En ook al blijft reizen in COVID-tijden nog steeds niet zo vanzelfsprekend, het betekent toch dat onze favoriete vakantiebestemmingen weer iets dichter binnen handbereik liggen.

We hebben de laatste maanden alvast genoeg tijd gehad om te dromen over waar we stiekem liever een van de lockdowns hadden doorgebracht. Misschien waren er vorig jaar zelfs plannen om een vakantiehuis te zoeken, maar werden die door Corona een jaartje extra uitgesteld?

Bij Casa Nova zijn we alvast van mening dat het toch stilaan weer tijd wordt om deze mooie dromen en plannen van onder het stof te halen. Ook bij ons begint het te kriebelen om terug onze horizonten te verleggen en onze talenten opnieuw in te zetten in het buitenland.

Sunny styles & smiles
Het inrichten van een vakantiehuis pak je anders aan dan het inrichten van je eigen huis hier in België. In het buitenland mag het zeker wat exotischer of een tikkeltje opvallender. Als we denken aan heerlijke zomeravonden onder de Spaanse of Toscaanse zon, mogen we zeker ook denken aan kleuren als terracotta, mosterdgeel of azuurblauw. Ook ruwere materialen komen vaker aan bod. De typische Ibiza/Boho-stijl bijvoorbeeld met veel lichte kleuren, rotan, bamboe en linnen. Maar hoe begin je in godsnaam aan het uitkiezen, aankopen en vooral transporteren van je meubelen in of naar het buitenland? Simpel.
Laat het aan ons over!

Te huur: huis onder de zon
Uiteraard vergt het een andere aanpak als je een huis koopt in het buitenland met zicht op vakantieverhuur. Voor het interieur in je vakantiewoning kies je best een stijl die je onmiddellijk in de juiste sfeer brengt, die tegelijk een groot deel van je doelgroep aanspreekt maar ook past binnen de stijl of plaats van je zuiderse woning. Het mag dus echt wel wat dromeriger, maar zeker in een verhuurverhaal mag je niet moeten inboeten op kwaliteit. Daarom dat we bij Casa Nova bewust op deze noden inspelen. Niet alleen kunnen wij gans het interieur volgens jouw budget samenstellen, transporteren én ter plaatse monteren van je complete interieur. We werken met vertrouwde partners om de meubelen te stockeren en onze stylisten komen zelf ter plaatse om alles te installeren en de juiste finishing touch aan te brengen.

Bij Casa Nova bieden wij diverse diensten aan. Je kunt bij ons terecht voor het aankopen van een nieuw interieur voor je eigen vakantiewoning, maar evengoed gaan wij uw vakantiewoning in het buitenland stylen in functie van verkoop!! We zorgen voor een persoonlijk voorstel op maat en budget, regelen het professioneel transport en zorgen ervoor dat jij of je gasten kunnen genieten vanaf het moment van aankomst. 

Interesse? Contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden of neem een kijkje op de website naar onze referenties.