Uniek wonen te Brugge

Deze woning gelegen te st-Kruis Brugge heeft een indruk op ons na gelaten. Verscholen in een doodlopende straat werd dit project intiem te koop gesteld. Om meteen de juiste kopers te vinden schakelde de eigenaar Casa Nova in. Daar deze woning voorheen steeds verhuurd werd wist het interieur van de huurders het niet te halen om de geïnteresseerden warm te maken. Rekening houdend met de stijl, materialen en doelgroep zochten we een interieur samen die perfect hierin kon inspelen.

De specifieke kleur van de schouw wordt opnieuw gebruikt in sierkussens om de harmonie van de leefruimte compleet te maken, het tapijt herhaald door zijn schakeringen de mooie arduinen tegelvloer.

Een designitem zoals de Barcelona chair kan in dit geval perfect bij een klassieker interieur. Deze passe partout komt hier perfect tot zijn recht in combinatie met de prachtige notenlaren commode!

Bekijk vooral de voor en na's!

verkocht in 4 dagen!

huur een interieur, casa nova vastgoedstyling, appartementen te brugge, scandinavisch interieur, zuiver, albert chair, te koop in brugge, styling van een appartement voor styling,
landelijke keuken, landelijk wonen, wonen in brugge, smeg, casanova vastgoedstyling,