Immo Bis

Immo BiS, een familieverhaal

Knokke-Heist werpt een beeld op van een woon- of vakantieplaats voor zij die een zekere rust in het leven nastreven, of meer zelfs, een zekere levenskwaliteit zonder gelijke aan de Belgische Kust. Dit vredig toevluchtsoord heeft zich de voorbije decennia ontwikkeld met oog voor esthetiek, een wil om kunst en architectuur te combineren en met veel respect voor het natuurlijk erfgoed.

Onze rol? U te begeleiden en correct te informeren in uw zoektocht, bij het verwerven van een «Home Sweet Home» die precies met uw verwachtingen overeenstemt.
 

Ons dynamisch team vangt u op met eerbied voor al uw wensen en eisen. Of u nu op zoek gaat naar verkoop, aankoop, huur, nieuwbouw, villa’s, appartementen, winkels en verkavelingen. Immo BiS biedt u een grote waaier aan met alle mogelijke onroerende goederen en diensten.

Wij zijn trots om al meer dan dertig jaar tot uw dienst te staan. Immo BiS werd opgericht door Michel De Bisscop, vervoegd door zijn echtgenote Véronique. Ons kantoor rekent vandaag verder op die ervaring en de flexibiliteit van de nieuwe generatie. Gregory en Axel De Bisscop dragen vanaf nu hun steentje bij tot het familiebouwwerk, met eerbied voor ethische waarden als eerlijkheid en integriteit.

Wij hopen dat u vlotjes uw weg vindt op onze site en dat wij u zeer spoedig mogen begroeten in ons kantoor.

We luisteren graag naar uw wensen en dromen!

Véronique, Gregory, Axel & Michel De Bisscop.