2020

— 26 / 12 / 2020

Wat een jaar. Wat een rollercoaster van emoties en ervaringen.

Zoveel nieuwe woorden verrijkten of verarmden onze taal, t'is hoe je het bekijkt. Iedereen werd verplicht even stil te staan, zowel professioneel als persoonlijk. Iedereen werd rechtstreeks of onrechtstreeks met het monster Covid 19 geconfronteerd. We verloren familieleden, vrienden of kennissen en moesten met lede ogen van thuis uit begrafenissen volgen. Vele zelfstandigen zijn genoodzaakt de boeken te sluiten en kunnen niet overleven met de steun die ze krijgen als gevolg van de coronacrisis waarin we ons allemaal bevinden. Vooral de horeca, contactberoepen en evenementensector worden het hardst getroffen.

In momenten van diepe crisis wordt je als zelfstandige gedwongen creatief om te springen met de weinige mogelijkheden die er nog resten, het is zwemmen of verzuipen. De horeca verdiept zich in take away en chefs aan huis, de contactberoepen proberen de diepe schade wat te verzachten door hun producten via webshop online aan te bieden en de evenementensector, tja, daar zijn weinig alternatieven voor beschikbaar. Sommige muzikanten proberen er het beste van te maken door online optredens te geven die je vanuit je luie zetel kan volgen, helaas zonder sfeer, zonder de ziel en ongeëvenaarde vibes van een optreden. Huurbedrijven van feestmateriaal trachten te overleven met de steun van de overheid, feesttraiteurs hadden een geweldig idee om via pop-up concepten alsnog hun heerlijke culinaire kunsten onder het volk te brengen tot ook wederom de horeca moest sluiten. Feestarchitecten daarentegen zochten naar nieuwe opportuniteiten om hun creativiteit in kwijt te kunnen. Zo zag ik velen starten met het aankleden van bedrijven met kerstdecoratie en ontpopten enkelen zich tot vastgoedstylisten.

Ik moet eerlijk bekennen, en soms durf ik dit niet te vertellen, dat Casa Nova Vastgoedstyling, na onze eerste verplichte sluiting, weinig financiële schade heeft opgelopen. Integendeel zelfs. Het vastgoed heeft geboomd. De tweedeverblijfsmarkt heeft nog nooit zo'n stijging gekend en interieuren werden nog nooit zo vaak gehuurd en met een project mee verkocht. De basis en filosofie van ons bedrijf is samenwerken. Casa Nova werkt samen met eigenaars die hun pand willen verkopen. We werken samen met vastgoedkantoren die hun pand het aantrekkelijkst willen aanbieden en we werken samen met promotoren die hun modelwoning of appartement als een echte thuis willen aanprijzen. Door die stijging kregen wij vaak de vraag van startende vastgoedstylisten of er een mogelijkheid was en is om samen te werken. Zo vond ook C-Homestyling, eerder gekend als C-Events,  de weg naar Casa Nova Vastgoedstyling. Als jarenlange vaste waarde als vastgoedstylist en marktleider in het verhuren van luxueuze interieurs heeft Casa Nova Vastgoedstyling een ruime voorraad aan volledige inrichtingen waaruit vastgoedstylisten kunnen putten. Wij staan onze nieuwe partners dan ook van A-Z bij om hun project met een geslaagde inrichting te voorzien. Zo mocht C-Homestyling een eerste project met een door Casa Nova samengesteld interieur plaatsen in een appartement met een schitterend resultaat als gevolg! Dit appartement werd na 1 bezoek verkocht !!

Leren samenwerken als een team - LiveChat Service

Bedankt aan alle partners die ons jaar in jaar uit hun vertrouwen geven. Bedankt aan alle leveranciers, producenten en dienstverlenende bedrijven die ook meewerken aan ons succes. Bedankt aan gans mijn team voor hun onvoorwaardelijk inzet en dynamisme.

Bedankt en complimenten zakelijke kaart in zwart-wit

Casa Nova wenst iedereen een warm en voorspoedig 2021. Met nieuwe inzichten, mooie samenwerkingen en een normale samenleving met veel knuffels, feestjes en plezier!